Onvergetelijke ervaringen

Feestzaal Haeseveld

Voor elke gelegenheid

een Uniek kader voor unieke gelegenheden te gent

De site van Haeseveld ademt geschiedenis. De brouwerij, feestzaal en horecazaak zijn gevestigd in een voormalige bloemisterij, aan de rand van Gent, die nu volledig gerenoveerd is. De site is een groene oase van 35.000 m2 en geeft tal van opportuniteiten voor de meest diverse events. Ideaal voor als je familie, vrienden, partner- of zakenrelaties wilt uitnodigen in een sfeervol, gezellig en uniek kader. In onze feestzaal zijn nog steeds heel wat authentieke elementen van vroeger terug te vinden. Het gebouw werd dan ook geklasseerd als erfgoed Vlaanderen. In combinatie met een moderne touch zorgt dit voor een idyllische setting.

Aangelegenheden

Feestzaal Haeseveld is zodanig opgebouwd dat de zaal omgetoverd kan worden in de verschillende settings voor verschillende types events. Zo biedt onze feestzaal de mogelijkheid om ingekleed te worden als decor voor een communiefeest, verjaardagsfeest, trouwfeest, … 

Daarnaast is onze zaal ook de ideale locatie voor professionele bijeenkomsten. Het is mogelijk om u in alle rust af te zonderen en zo productief te werken. Vergaderingen, lezingen, workshops, teambuildings, … de mogelijkheden zijn legio.
Feestzaal Haeseveld
Feestzaal Haeseveld - feesttafel

onze werkwijze

Bij Haeseveld nemen we de tijd om te luisteren naar uw specifieke wensen en noden. Tijdens dit eerste gesprek denken wij proactief mee om uw event vorm te geven. Op basis van deze meeting bekijken we al de mogelijkheden.

Meer informatie omtrent onze werkwijze? Neem dan zeker contact op.

Contacteer ons

Groene ligging

Bij de zaal hoort een prachtige tuin van 3000 m² waar u, met uw familie, vrienden, kennissen en collega's kan genieten van de prachtige natuur, die deze locatie te Gent te bieden heeft. Een samenkomst om niet te vergeten, een plek om te gezellig te vertoeven, een verhaal om door te vertellen.
kom ons bezoeken
Feestzaal Haeseveld - foto buiten

Accomodatie


Domein Haeseveld beschikt over alles om de gasten op een luxueuze manier te ontvangen:
Haeseveld-keuken
Professionele keuken 

Feestzaal Haeseveld beschikt over een volledig HACCP-gekeurde traiteurkeuken en twee koelcellen.

Haeseveld-event
Feestzaal 

Onze feestzaal van 300m² biedt ruimte voor 200 gasten zittend en 300 voor walking dinner.

Haeseveld-tuin
Tuin 

De omvangrijke tuin die de feestzaal omringt kan ingedeeld worden voor verschillende doeleinden.

Haeseveld-geluidsinstallatie
Geluidsinstallatie 

De feestzaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie voor sfeermuziek of presentatiedoeleinden.
Haeseveld-bar
Bar 

Onze Haeseveldbieren in combinatie met het uitgebreid assortiment aan gekoelde dranken zorgen ervoor dat de gasten niets te kort komen.

Haeseveld-projectiescherm
Projectiescherm 

Daarnaast is de zaal uitgerust met een projectiescherm dat perfect kan dienen in een professionele setting of event.
Haeseveld-speeltuin
Speeltuin 

De grote speeltuin zorgt ervoor dat het ook voor de kleinsten onder ons een onvergetelijk feest wordt.
Haeseveld-parking
Grote parking 

Haeseveld beschikt over een ruime parking.
Haeseveld-verwarming-ventilatie
Ventilatie & verwarming 

De professionele koel- en verwarmingsinstallatie zorgt voor een constante, aangename temperatuur. Koel in de zomer en gezellig warm in de winter!
Haeseveld-ligging
Ideale ligging 

Brouwerij Haeseveld is ideaal gelegen aan de rand van Gent en is heel eenvoudig bereikbaar vanaf de nabijgelegen autostrades Kortrijk-Antwerpen en Oostende-Brussel.
Haeseveld-overnachting
Overnachten in de buurt 

Er zijn tal van B&B’s in de buurt waar gasten na het event kunnen verblijven.
Haeseveld-vraag
Wenst u nog meer informatie?

Contacteer ons

Catering

Een geslaagde feestbeleving is onafscheidelijk verbonden met culinaire hoogstanden. Daarom kan u bij Haeseveld kiezen uit een van onze 
vaste catering-partners die allen meer dan 20 jaar ervaring hebben en alle culinaire wensen aankunnen:
Catering- coer
Coeur Catering
Coeur Catering staat garant voor een uitstekende service en een persoonlijk verhaal. Van een charmant trouwfeest tot een groots business event, Coeur Catering streeft naar een cateringverhaal op maat.
Lees meer
Logo De Feestarchitect
De Feestarchitect 

De Feestarchitect gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Samen met jou creëren ze je cateringconcept op maat, volgens je wensen en persoonlijkheid!
Lees meer
Catering-gourmetinvent
Gourmet Invent 

Als culinair bedenker en organisator van evenementen heeft Gourmet Invent een imago opgebouwd dat staat voor onberispelijke kwaliteit, vernieuwde setting, culinaire creativiteit en authenticiteit.
Lees meer
Catering-artfood
Art & Food 

Art & Food Catering staat voor de ultieme feestbeleving. Ze onderscheiden hun door steeds gebruik te maken van dagverse producten en het combineren van verschillende wereldkeukens.
Lees meer
Catering-sir
Sir Catering 

Op het bord treft men bij Sir Catering lokale topproducten aan, met hier en daar leuke smaakmakers en technieken uit andere culturen. Ze laten hun graag leiden door de seizoenen en het dagverse aanbod van hun gepassioneerde leveranciers.
Lees meer

fotogalerij

Wij kijken er naar uit om u te ontvangen!

Op zoek naar een feestzaal te Gent? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een offerte op maat of een rondleiding op onze site.
Vraag vrijblijvend offerte aan
kwaliteitslabel-houseofweddings

Brouwerij Haeseveld is officieel partner van het House of Weddings en House of Events kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare event professionals van België groepeert.

kwaliteitslabel-houseofevents