Haeseveld

Strong Blond

Laat je verrassen door de Haeseveld Strong Blond. Een sterk blond bier, lichtjes troebel met een fijne, wandklevende schuimkraag.

Haeseveld

Strong Blond

Laat je verrassen door de Haeseveld Strong Blond. Een sterk blond bier, lichtjes troebel met een fijne, wandklevende schuimkraag.

“Proeft zeer sterk fruitig, maar ook moutig en hoppig, rond en opdrogend, de smaak vloeit langzaam uit.”

Bier met passie gebrouwen

Onze bieren zijn het resultaat van jarenlang opgebouwde expertise, met dank aan de passie en het oog voor kwaliteit van onze brouwers & zythologen.

Wist je dat de Haeseveld bieren met zeer zacht water gebrouwen worden dat van diep onder de toren opgepompt wordt uit een eigen diepteput? Perfect brouwwater waarmee het kenmerkende DNA van de Haeseveld bieren gevormd wordt!

Zonder de natuur kan Brouwerij Haeseveld haar bieren niet brouwen. Daarom zet Haeseveld niet enkel in op lekker en uniek bier, maar dragen wij bij aan het duurzaam brouwen van onze bieren. Om dit te bereiken maken we gebruik van zonne-energie en gebruiken we duurzame ingrediënten. Op deze manier verzekeren we niet alleen de toekomst van Haeseveld, maar van alles wat de natuur ons te bieden heeft.

Beleef de Haeseveld Strong Blond

detailpagina bier fruit

Kleur & uitzicht

Geelgoud, zeer licht gesluierd, mooie witte wandklevende schuimkraag. De Haeseveld Strong Blond heeft een alcoholpercentage van alc.7,9% Vol.

Kleur StrongBlond

detailpagina bier troebel

Geur & smaak

Fruitig, licht banaan, peer, moutzoetig, licht floraal, fris. Volmondige smaak met fruitige toetsen, alcoholzoet, zeer toegankelijke bitterheid.

Bitterheid StrongBlond

detailpagina bier sterk

Afdronk

Een heerlijk bier met een zijdezacht mondgevoel, lichtzoete afdronk en een zachte bittere ondertoon maken dat de Haeseveld Strong Blond zich onderscheid van de bieren uit de categorie van Belgische tripelbieren.

Kenmerken

Alcoholpercentage

Alc.7,9% Vol.

Statiegeld

€0,10/fles

Fles

33cl

Vat

ook beschikbaar van ’t vat

Gebrouwen met

water, gerstemout, suiker, hop, gist, kruiden en veel liefde

Schenken op

6°/10°

Minimum leeftijd

verboden voor -16 jarigen

Categorie

strong blonde

haeseveld bak

Shop online in de Haeseveld webshop

Levering aan huis
voor €9,50

Gratis afhalen
in het bierhuis

Gratis verzending
vanaf €100

Verzending
binnen 24 uur