Een uniek kader voor unieke gelegenheden te gent

De site van Haeseveld ademt geschiedenis. De brouwerij, feestzaal en horecazaak zijn gevestigd in een voormalige bloemisterij, aan de rand van Gent, die nu volledig gerenoveerd is. De site is een groene oase van 35.000 m2 en geeft tal van opportuniteiten voor de meest diverse events. Ideaal voor als je familie, vrienden, partner- of zakenrelaties wilt uitnodigen in een sfeervol, groen en uniek kader.

In onze feestzaal zijn nog steeds heel wat authentieke elementen van vroeger terug te vinden. Het gebouw werd dan ook geklasseerd als erfgoed Vlaanderen. In combinatie met een moderne touch zorgt dit voor een idyllische setting.

Trouwfeest

Bedrijfsevent

Privé- of bedrijfsevents

Feestzaal Haeseveld is zodanig opgebouwd dat de zaal en de tuinen omgetoverd kunnen worden in de verschillende settings voor verschillende types events. Zo biedt onze feestzaal de mogelijkheid om ingekleed te worden als decor voor een communiefeest, verjaardagsfeest, trouwfeest, …

Daarnaast is onze zaal ook de ideale locatie voor professionele bijeenkomsten. Het is mogelijk om zich in alle rust af te zonderen en zo productief te werken. Vergaderingen, lezingen, workshops, teambuildings, … we denken graag creatief met jou mee om er een onvergetelijk evenement van te maken.

Onze werkwijze

Ondersteuning

We nemen de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen om een maximale ondersteuning te bieden vóór, tijdens en na het event.

Outdoor

De feestzaal is omgeven door prachtige tuinen die volledig aangekleed kunnen worden met decorelementen of tenten.

Persoonlijk

Niet alleen de feestzaal, maar ook onze aanpak is volledig personaliseerbaar. Meer informatie omtrent onze werkwijze? Contacteer ons!

Groene ligging

Bij de zaal hoort een prachtige tuin van 3000 m² waar je, met jouw familie, vrienden, kennissen en collega’s kan genieten van de prachtige natuur die deze locatie te Gent te bieden heeft. Een samenkomst om niet te vergeten, een plek om te gezellig te vertoeven, een verhaal om door te vertellen. Wil je graag eens langskomen? Je kan elke dag langskomen in het bierhuis om iets te komen drinken!

Voorzieningen

De Haeseveld feestzaal beschikt over alles om de gasten op een luxueuze manier te ontvangen:

Feestzaal

Capaciteit

Onze feestzaal van 300m² biedt ruimte voor 200 gasten zittend en 300 voor walking dinner.

IdealLigging

Ideale ligging

Eenvoudig bereikbaar vanaf de nabijgelegen autostrades Kortrijk-Antwerpen, Oostende-Brussel & de fietsroute Gent-Antwerpen (F4).

Tuin

Tuin

De omvangrijke tuin (35.000 m2) die de feestzaal omringt kan ingedeeld worden voor verschillende doeleinden.

GroteParking

Bereikbaarheid

Met onze shuttledienst vult de carpoolparking in Destelbergen onze eigen parking aan. Een voordelige taxidienst is ook beschikbaar op aanvraag.

Projectiescherm

Projectiescherm

Daarnaast is de zaal uitgerust met een projectiescherm dat perfect kan dienen in een professionele setting of event.

Geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie

De feestzaal is uitgerust met een professionele geluidsinstallatie voor sfeermuziek of presentatiedoeleinden.
Speeltuin

Speeltuin

De grote speeltuin zorgt ervoor dat het ook voor de kleinsten onder ons een onvergetelijk feest wordt.
Bar

Bar

Onze Haeseveldbieren in combinatie met het uitgebreid assortiment aan gekoelde dranken zorgen ervoor dat de gasten niets te kort komen.
VentilatieVerwarming

Ventilatie & verwarming

De professionele koel- en verwarmingsinstallatie zorgt voor een constante, aangename temperatuur. De zaal is uitgerust met een CO2-meter.
OvernachtenInDeBuurt

Overnachten in de buurt

Er zijn tal van B&B’s in de buurt waar gasten na het event kunnen verblijven.

Professionele keuken

Feestzaal Haeseveld beschikt over een volledig HACCP-gekeurde traiteurkeuken en twee koelcellen.

MeerInfo

Wenst u nog meer informatie?

Had je graag meer informatie gehad rond praktische zaken? Aarzel niet om ons te contacteren.

Catering

Een geslaagde feestbeleving is onafscheidelijk verbonden met culinaire hoogstanden. Daarom kan je bij Haeseveld kiezen uit een van onze vaste catering-partners die allen meer dan 20 jaar ervaring hebben en alle culinaire wensen aankunnen:

Coeur Catering

Coeur Catering staat garant voor een uitstekende service en een persoonlijk verhaal. Van een charmant trouwfeest tot een groots business event, Coeur Catering streeft naar een cateringverhaal op maat.

logo

De feestarchitect

De Feestarchitect gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Samen met jou creëren ze je cateringconcept op maat, volgens je wensen en persoonlijkheid!

logo feestarchitect

Fruy

Op het bord treft men bij Fruy culinair maatwerk met aandacht voor alle zintuigen. Ze volgen de seizoenen om de ware smaak van de verse streekproducten te laten zegevieren. Volgens hen is koken de kunst om smaken te mixen zonder de herkenbare hoofdingrediënten te verwaarlozen.

lang logo

Davy De Pourcq

Davy en zijn vrouw Pauline vormen een gepassioneerd team met een gedeelde missie: jouw diners en evenementen transformeren in buitengewone culinaire belevenissen. Samen geloven ze in maatwerk waarbij jouw wensen de inspiratie vormen voor het menu, en ze streven ernaar om elke keer weer te verrassen en te overtreffen.

Logo DavyDePourcq RGB Horizontaal
Ontwerp zonder titel 1

Brouwerij Haeseveld is officieel partner van het House of Weddings en House of Events kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare event professionals van België groepeert.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.