Haeseveld

Bedrijfs-
events

Organiseer jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie.

Verhuur locatie

Bij Haeseveld zetten we alles op alles om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken. De atypische, maar unieke setting van de brouwerij geeft een ongeëvenaarde, authentieke sfeer aan uw bedrijfsevent. Alle facetten met betrekking tot het feest (tent, opstelling, aankleding van de zaal, advies voor tafeldecoratie, customised signalisatie, meubilair, planten, lounge,…) worden verzorgd door onze 4 vaste catering partners. Voor elk feest wordt er ook een maître aangesteld die het gehele team aanstuurt en een draaiboek opgesteld. Zo begeleiden we de feestelijkheden van A tot Z.

Op technisch vlak is de zaal volledig uitgerust. De feestzaal beschikt over een geluidsinstallatie, HVAC, scherm met laserbeamer en een CO2-sensor die ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit altijd optimaal is.

Ontwerp zonder titel 1

Brouwerij Haeseveld is officieel partner van het House of Weddings & Events kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare event professionals van België groepeert.

“We zochten naar een geschikte locatie voor ons personeelsfeest en Haeseveld paste perfect bij wat wij voor ogen hadden! Met een receptie in de mooie tuin van de villa en diner en dansfeest in de zaal konden wij voor onze medewerkers een prachtig feest geven. Het is ook een grote plus dat we in de zaal een scherm en beamer konden gebruiken, zo konden we ook makkelijk onze jaarlijkse bedrijfsupdate presenteren.”

Joris M.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Unieke locatie voor uw bedrijfsevent in Gent