Haeseveld

Feestzaal huwelijk

Beleef een magisch trouwfeest op een unieke locatie met oneindig veel mogelijkheden.

Verhuur locatie

Bij Haeseveld zetten we alles op alles om de mooiste dag van jouw leven waar te maken. De atypische, maar unieke setting van de brouwerij geeft een ongeëvenaarde, authentieke sfeer aan uw huwelijksfeest. Alle facetten met betrekking tot het feest (tent, ceremonie, opstelling, aankleding van de zaal, advies voor tafeldecoratie, customised signalisatie, meubilair, planten, lounge,…) worden verzorgd door onze 4 vaste catering partners. Voor elk feest wordt er ook een maître aangesteld die het gehele team aanstuurt en een draaiboek opgesteld. Zo begeleiden we jullie van A tot Z voor de feestelijkheden.

Op technisch vlak is de zaal volledig uitgerust. De feestzaal beschikt over een geluidsinstallatie, een scherm met laserbeamer en een CO2-sensor die ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit continu opgevolgd wordt en de HVAC-installatie de nodige sturing krijgt.

Ontwerp zonder titel 1

Brouwerij Haeseveld is officieel partner van het House of Weddings kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare event professionals van België groepeert.

“Bij de organisatie van ons trouwfeest konden we rekenen op flexibiliteit en creativiteit van Hans. We waren nog op zoek naar een mooie plek voor onze ceremonie en zo kwamen we terecht in de mooie tuin aan de villa, de ideale locatie op wandelafstand van de feestzaal! Door alle feestelijkheden te combineren op 1 locatie konden we in alle gemoedsrust genieten van ons trouwfeest!”

Emma & Jonas

Wij zijn ontzettend blij dat wij voor jullie gekozen hebben. Wat een mooie locatie, en bovendien ook een zeer aangenaam contact!

Bedankt ook om ons bij aankomst te assisteren met de paraplu’s. Dat was zeer vriendelijk!

We gaan ons trouwfeest heel lang koesteren. Ook de gasten hebben meermaals de mooie zaal benoemd, en de hele lekkere biertjes.

Lynn & Bram

“Ons feest was fantastisch! We zijn superblij dat we hiervoor bij jullie terechtkonden.

Heel veel mensen hebben aangegeven dat ze Haeseveld een zeer mooi en leuke locatie vonden.

De bieren vielen in de smaak en velen zullen wel nog eens op het terras passeren voor een drankje.

Nogmaals bedankt om ons te ontvangen. We hadden geen mooiere en aangenamere locatie kunnen kiezen!”

Anouk & Jari

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij contacteren u zo snel mogelijk om de mogelijkheden te bespreken.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Unieke locatie voor uw trouwfeest in Gent