Haeseveld

Weizen

Een verfrissend tarwebier gebrouwen volgens het traditionele Duitse reinheitsgebot, maar gehopt in een innovatief jasje.

“Proef de volmondige romance van passievrucht in een wals met banaan en een kus van citrus.”

WeizenGlas

Bier met passie gebrouwen

Onze bieren zijn het resultaat van jarenlang opgebouwde expertise, met dank aan de passie en het oog voor kwaliteit van onze brouwers & zythologen.

Wist je dat de Haeseveld bieren met zeer zacht water gebrouwen worden dat van diep onder de toren opgepompt wordt uit een eigen diepteput? Perfect brouwwater waarmee het kenmerkende DNA van de Haeseveld bieren gevormd wordt!

Zonder de natuur kan Brouwerij Haeseveld haar bieren niet brouwen. Daarom zet Haeseveld niet enkel in op lekker en uniek bier, maar dragen wij bij aan het duurzaam brouwen van onze bieren. Om dit te bereiken maken we gebruik van zonne-energie en gebruiken we duurzame ingrediënten. Op deze manier verzekeren we niet alleen de toekomst van Haeseveld, maar van alles wat de natuur ons te bieden heeft.

Beleef de Haeseveld Weizen

detailpagina bier fruit

Kleur & uitzicht

Deze Weizen heeft een blondgele verzadigde kleur met een troebel uitzicht en een stevige romige schuimkraag. De Haeseveld Weizen heeft een alcoholpercentage van alc.5,5% Vol.

Kleur Weizen

detailpagina bier troebel

Geur & smaak

Fruitige toetsen, rijpe banaan en kruidnagel. Volmondig van smaak met toetsen van banaan, passievrucht en een fris zuurtje afgerond met een vleugje citrus.

Bitterheid Weizen

detailpagina bier sterk

Afdronk

Een heerlijk ongefilterd tarwebier met een vol mondgevoel, zeer fruitig en licht zurige afdronk met een zacht bittere ondertoon. Een klassieke bierstijl naar Duits model gebrouwen met overwegend tarwe en getooid in een innovatief hopjasje.

Kenmerken

Alcoholpercentage

Alc.5,5% Vol.

Statiegeld

nog niet beschikbaar in fles

Fles

nog niet beschikbaar in fles

Vat

beschikbaar van ’t vat

Gebrouwen met

water, gerstemout, suiker, hop, gist en veel liefde

Schenken op

6°/8°

Minimum leeftijd

verboden voor -16 jarigen

Categorie

hefeweizen

haeseveld bak

Shop online in de Haeseveld webshop

Levering aan huis
voor €9,50

Gratis afhalen
in het bierhuis

Gratis verzending
vanaf €100

Verzending
binnen 24 uur