Haeseveld

Bierhuis

Beleef de ultieme Haeseveld ervaring en kom langs in het bierhuis met familie & vrienden.

Openingsuren Bierhuis

Dagen Openingsuren
Ma: 14u – 01u
Di: 14u – 01u
Wo: 14u – 01u
Do: 14u – 01u
Vr: 14u – 01u
Za: 14u – 01u
Zo: 11u – 01u

Dranken- en eetkaart

In het bierhuis hebben we voor iedereen wel iets. Van de grote dorst tot de kleine honger, wij bedienen je graag!

Menukaart

Bierhuis Haeseveld

Het bierhuis is een bruisende ontmoetingsplaats in de groene Gentse rand waar mensen samenkomen om te genieten van een prachtig kader. Deze magische plek laat mensen genieten en nodigt hen uit om verrassende verhalen te ontdekken en met elkaar te delen.

In het bierhuis krijgt u de kans om te genieten van onze exclusieve Haeseveld bieren, rechtsreeks getapt uit onze koeltanks.

Haeseveld Biertuin

Kom tot rust op ons door groen omringd terras, gelegen langs de fietsroute Gent-Antwerpen (F4). Geniet van verfrissende dranken en het unieke gamma Haeseveld bieren vergezeld van een snelle hap of dessert. Daarnaast is de biertuin uitgerust met een kinderspeeltuin en twee petanque-banen.

Onze haas bevindt zich graag in goed gezelschap. Laat jij je ook betoveren door de wonderlijke wereld van Haeseveld?

  • Groen terras

  • Kinderspeeltuin

  • 2 laadpalen

Bereikbaarheid

Er is beperkte parkeergelegenheid op ons terrein, waardoor we je aanraden gebruik te maken van de carpoolparking in Destelbergen. We stimuleren het fietsgebruik met onze ruime fietsparking en de nabijheid van het fietsnetwerk. Bovendien is de carpoolparking Destelbergen ook een ideale locatie om jouw fiets te parkeren (Park & Bike).

Het openbaar vervoer is een andere efficiënte manier om ons te bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Sint-Amandsberg Achterdries (500m) en Destelbergen Kleingentstraat (800m), bediend door buslijnen 38 en 35. Wens je een directe rit naar onze brouwerij? Dan kan je gebruik maken van een taxidienst aan voordeeltarieven (enkel op aanvraag).

  • Te voet

  • Met de fiets

  • Taxidienst met korting

Kom langs in het bierhuis

haeseveld bak

Shop online in de Haeseveld webshop

Levering aan huis
voor €9,50

Gratis afhalen
in het bierhuis

Gratis verzending
vanaf €100

Verzending
binnen 24 uur