Haeseveld

Ultra Strong Blond

De Ultra Strong Blond is met zijn unieke eigenschappen een echte smaakbom. Verkies jij hem boven de Strong Blond?

“Dit is een echte Quadrupel, met sultana rozijnen in de neus en een licht zuurtje zodat de smaak niet kleverig wordt. Een geslaagde pousse café!”

UltraStrongBLondFles

Bier met passie gebrouwen

Onze bieren zijn het resultaat van jarenlang opgebouwde expertise, met dank aan de passie en het oog voor kwaliteit van onze brouwers & zythologen.

Wist je dat de Haeseveld bieren met zeer zacht water gebrouwen worden dat van diep onder de toren opgepompt wordt uit een eigen diepteput? Perfect brouwwater waarmee het kenmerkende DNA van de Haeseveld bieren gevormd wordt!

Zonder de natuur kan Brouwerij Haeseveld haar bieren niet brouwen. Daarom zet Haeseveld niet enkel in op lekker en uniek bier, maar dragen wij bij aan het duurzaam brouwen van onze bieren. Om dit te bereiken maken we gebruik van zonne-energie en gebruiken we duurzame ingrediënten. Op deze manier verzekeren we niet alleen de toekomst van Haeseveld, maar van alles wat de natuur ons te bieden heeft.

Beleef de Haeseveld Ultra Strong Blond

detailpagina bier fruit

Kleur & uitzicht

Blond, amber, mooie witte wandklevende schuimkraag. De Haeseveld Ultra Strong Blond heeft een alcoholpercentage van alc.10,5% Vol.

Kleur UltraStrongBlond

detailpagina bier troebel

Geur & smaak

Moutzoetig, kandij, fruitig, lichte toetsen van banaan. Volmondige smaak met zoetige en fruitige toetsen, kandij, alcoholwarmte en bitterig.

Bitterheid UltraStrongBlond

detailpagina bier sterk

Afdronk

Een heerlijk bier met een lichtzoete afdronk en een bittere ondertoon, maken dit bier tot een topper in het segment van de zwaar Belgische blonde bieren of blonde quadrupels.

Kenmerken

Alcoholpercentage

Alc.10,5% Vol.

Statiegeld

€0,10/fles

Fles

33cl

Vat

ook beschikbaar van ’t vat

Gebrouwen met

water, gerstemout, suiker, hop, gist en veel liefde

Schenken op

8°/12°

Minimum leeftijd

verboden voor -16 jarigen

Categorie

quadrupel

haeseveld bak

Shop online in de Haeseveld webshop

Levering aan huis
voor €9,50

Gratis afhalen
in het bierhuis

Gratis verzending
vanaf €100

Verzending
binnen 24 uur